Shea Sabunu

₺7,00

Ürün Kodu: DYS111

SHEA SABUNU

Ağırlık: 100gr.

Shea yağı Afrika kökenli Karite ağacının ceviz tipindeki meyvesinden elde edilmektedir.

Nemlendirici özelliği yüksektir. Kozmetik dünyasında da sık kullanılan bir üründür.

Shea yağı ciltte yağlı his bırakmaz ve kolay emilmektedir.

 

Ürünlerimizle ve sipariş süreçleriyle ilgili her türlü sorunuz için müşteri hizmetlerine ulaşmaktan çekinmeyin.

 

 

Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.