Tükendi
3000 ADET Notluk, Not Tutucu, Klips, Metal Notluk Timsah Ağızlı Tutucu

₺11.930,00

Ürün Kodu: MN411

3000 Adet Notluk, Not Tutucu, Klips, Metal Notluk Timsah Ağızlı Tutucu

 

Timsah ağzı notluk tasarımlarınızı güzelleştiren ve farklı hava katan özel bir ürün. Timsah ağzı notluk teli ile hazırladığınız şirin objeleri çocuklarınızın odasına küçük notlar, ayakkabılıkta küçük hatırlatmalar, mutfakta yemek tarifleri ve ofiste iş planlarınızı düzene koymak için kullanabilirsiniz. Timsah ağzı notluk hem şirin hem işlevsel.

Timsah Ağzı Notluk Nedir?

Timsah ağzı askı aparatı paslanmaz metalten üretilen kullanışlı bir ürün. Ağız yapısının timsah ağzına benzemesi sebebi ile bu şekilde isimlendirilmiş. Benzer şekilde elbise askılarında bulunan timsah ağzı askı aparatı ile aynı işlevi görüyor. Küçük bir farkla bizim timsah ağzı not tutucu diğeri elbise tutucu  Timsah ağzı kıskaçlar sayesinde küçük not kağıtları veya çok ağır olmayan ufak objeleri sıkıca kavrar. Timsah ağzı maşa gibi not kağıdını tutmaya yarar. 

Timsah Ağzı Notluk Teli Özellikleri

Timsah ağzı notluk teli metalden imal edilmiştir. Boyu 9 cm civarındadır. Timsah ağzı notluk telinin tel kısmı alttan yan keski ile kesilerek boyu ayarlanabilir. 

Timsah Ağzı Notluk Nasıl Kullanılır?

Timsah ağzı notluk teli kokulu taş, beton gibi mazlemelerin kalıptan çıkartılmasından hemen sonra henüz nemli iken obje üzerine dikkatli bir şekilde takılabilir. Yada obje tamamen kuruduktan ve donduktan sonra ince uçlu bir matkap ile delerek timsah ağzı notluk obje üzerindeki yerine yerleştirilebilir.

 

Ürünlerimizle ve sipariş süreçleriyle ilgili her türlü sorunuz için müşteri hizmetlerine ulaşmaktan çekinmeyin.

Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Benzer Ürünler